Novosti


Plantagea je posao bez kraja no to me čini sretnim. Posao redizajna stranice je naporan je koliko i lijep i trajao je mjesecima. Prenijeti i urediti ogroman sadržaj je posao koji je zahtijevao iznimno puno angažmana, a vjerojatno najteži posao bilo je preuređenje tablica kojih ima preko 400. Tablice su interaktivne a u nekim slučajevima se mogu i poslagivati abecednim redom ili pretraživati, kao u primjeru tinktura suhih biljaka. Sve je obogaćeno simpatičnim fotografijama i ilustracijama kako biste mogli lakše zapamtiti i usmjeriti se na pojedine sadržaje. Sada je sve daleko interaktivnije. Vrlo lako se snalazite u linkovima i menijima, a dopadne li vam se pojedina priča možete ju podijeliti direktno preko Facebooka, Google+, Tweetera, Pinteresta i direktno e-mailom. Smisao online knjige i jest njena puna interaktivnost i dijeljenje sadržaja.

Toplo sugeriram pročitati nadopune u sadržaju. Započnimo s detaljnijim opisima ekstrakata, gdje su s daleko više detalja obrađeni pojedini sadržaji, od tinktura, s opisima kako se razrjeđuje etanol, rade tinkture suhih i svježih biljaka. Detaljnije su opisani i SIPF te EPS/fitostandard ekstrakti. Suhi standandardizirani ekstraki i važnost njihove kvalitete objašnjeni su daleko detaljnije na najpoznatijim primjerima. Bilo je dosta upita oko dodatnih objašnjenja omega-3 kiselina, pa sam htio dati bolje objašnjenje njihovih oblika i kvalitete. Uživajte. Sada se mogu posvetiti i dodatnim novim sadržajima.

Zahvaljujem se svima koji su u tome učestvovali, prije svega tvrtki Dibs na majstorski odrađenom poslu. Tihana je zaslužena za prekrasni dizajn i malo je reći kako je posao odradila s puno gušta i ljubavi. Šef Vanja je iskusan vuk u cyber svijetu i zahvaljujem na njegovoj dobroj volji i interakcijama a Neli na inicijalnom kontaktu prožetom s puno profesionalnosti i osmjeha. Marljivi djelatnici Boris i Matej prolazili su moje početne muke s WordPressom i bili na pomoći uvijek kad je trebalo.